Bemutatkozás

 

dr. Boér Nóra bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos vagyok.

 

1995-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen és több mint 25 éves széleskörű bőrgyógyászati tapasztalattal rendelkezem.

Én az életemet a gyógyításra, az egészség védelmére tettem fel, ezért rendelőmben esztétikai, szépészeti beavatkozásokat nem végzek. Gyógyító munkám fókuszában a kezelések személyre szabott megválasztása és a páciens életminőségének javítása áll.

Nagyon fontosnak tartom a megelőzést és a szűrővizsgálatokat, hiszen az egészség érték, figyelmet kell fordítanunk a megelőzésre.

Rendelésemen a fő tevékenységi köröm: az általános bőrgyógyászati kórképek kivizsgálása, kezelése (többek közt: akne (pattanásos bőr), ekcéma, seborrhea, rosacea, gombás és bakteriális fertőzések, talpi-tenyéri szemölcsök. Anyajegyek, bőrdaganatok szűrővizsgálata, jóindulatú növedékek (szemölcsök, stb), körömbenövés eltávolítása.

2001 óta folytatok magánrendelést a budafoki Gádor utcai rendelőben. Szeretettel várom gyermek és felnőtt pácienseimet általános bőrgyógyászat, anyajegy szűrés területén.

 

Várom önt is egy időpontra bármilyen bőrgyógyászati problémával! Időpont foglaláshoz ide kattintson!

 

ÉLETRAJZ:

 

Tanulmányok

1995  Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

2000  bőr és nemigyógyászat kozmetológiai szakvizsga

 

Munkahelyek

2013-2020   Szent Kristóf szakrendelő gyermekbőrgyógyászat

2009-       MelanomaMobil professzionális bőrrákszűrés

2007-2012   drRose Magánklinika  

2007-2008   Heim Pál Kh. gyermekbőrgyógyászat

2003-2006   Bársony Lézerklinika

2000-2006   BM kórház bőrgyógyászat

 

Nyelvtudás:  

angol